top of page

360 visning av Stille rom i Vardø
Denne visningen viser deg hvor Stille rom befinner seg, og du kan lett se hvor den ligger i forhold til byen. Sjekk den digitale visningen av det Stille rom i fullskjerm HER.

 

Hvordan kommer man seg til Stille rom?


For å komme seg til det Stille rom må du følge veien utover Skagen. Fortsett helt til du kommer til en liten bakke. Når du har kommet opp bakken må du ta veien til høyre, du vil kunne se bygget med engang.


Hvor får jeg tak i nøkkelen?


Stille rom er eid og drives av Foreningen 771 med et samarbeid sammen med Kulturpiloten. Hvis du ønsker nøkkelen til bygget, må du innom kulturpiloten. De er veldig hyggelige, og du vil få nøkkelen uansett hvis den ikke er lånt bort til noen andre.


Hva kan man gjøre der?


Stille rom gir deg følelsen av å være ute samtidig som du er inne. Et fantastisk sted å være hvis du ønsker et stille rom til å jobbe med noe kreativt eller bare være for deg selv med tankene dine.

Sist jeg var der leste jeg en bok etter å ha fotografert bygget. Du kan virkelig kjenne naturen på utsiden av bygget, men føle deg tygg mens du leser og drikker en kopp med kaffe. Jeg blir definitivt å dra dit for å lese igjen.

78 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page